Zweeds bedrijf meest digitaal zichtbaar – CUSTOMERFIRST.NL

Written by Martin Hermsen

ING, Albert Heijn, Ziggo, Centraal Beheer, Heineken en Nuon zijn digitaal het meest dominant zichtbaar in hun sector. Om die reden hebben een Digital Dominance Award in de wacht gesleept. Maar H&M uit Zweden is de absolute topper.

Dicitas Consulting is de partij die de award in het leven heeft geroepen. De organisatie wil digitale zichtbaarheid belonen.

Maar het Zweedse H&M steekt met kop en schouders boven iedereen uit. De Scandinavische gigant blijkt competitief uitermate sterk in verschillende digitale kanalen, waaronder website, sociale kanalen, online video, SEO en apps.

Goto press publication

Read more

Comments Comments Off on Zweeds bedrijf meest digitaal zichtbaar – CUSTOMERFIRST.NL
Tags

27 sep

Retail koploper in digitalisering, H&M absolute winnaar – CONSULTANCY.NL

Written by Martin Hermsen

De retailsector loopt in ons land voorop op het gebied van digitalisering, met H&M als de absolute koning van het landschap. Het Zweedse retailbedrijf is volgens nieuw onderzoek een ‘best practice’ te noemen op vele belangrijke assen van digitaal zakendoen en e-commerce: van de eigen website (+SEO) tot de inzet van sociale kanalen, online video en apps. Andere digitale koplopers zijn ING, Albert Heijn, Ziggo, Centraal Beheer, Heineken en Nuon.

Goto Press Publication Read more

Comments Comments Off on Retail koploper in digitalisering, H&M absolute winnaar – CONSULTANCY.NL
Tags

19 sep

ING meest digitaal dominant in banketsector – BANKEN.NL

Written by Martin Hermsen

ING, Albert Heijn, Ziggo, Centraal Beheer, Heineken en Nuon hebben een Digital Dominance award in de wacht gesleept en zijn daarmee digitaal het meest dominant aanwezig in hun eigen sector. Toch moeten deze bedrijven op Nederlandse bodem uiteindelijk hun absolute meerdere erkennen in het Zweedse H&M. De Scandinavische gigant blijkt competitief uitermate sterk in verschillende digitale kanalen, waaronder website, sociale kanalen, online video, SEO (zoekmachine optimalisatie) en apps.

Goto press publication

Read more

Comments Comments Off on ING meest digitaal dominant in banketsector – BANKEN.NL
Tags

19 sep

Welke merken maken kans op een Digital Dominance Award? – CONNEXIEB2B.NL

Written by Martin Hermsen

Er gaapt een kloof tussen wat klanten verwachten en ervaren van een merk in de huidige digitaliserende wereld. Het dichten van deze zogeheten digitale prestatiekloof is voor veel bedrijven een serieuze uitdaging. Hierbij is allereerst belangrijk te weten hoe goed bedrijven momenteel digitaal presteren.

Dicitas Consulting heeft de Digital Dominance Benchmark ontwikkeld. Deze benchmark toont de competitieve sterkte van een merk in verschillende digitale kanalen. Naast Nederland is de benchmark ook uitgevoerd in de landen/regio’s Belgie, Azië en Australië voor meer dan verschillende 200 merken. De Benchmark wordt bepaald door verschillende KPI’s te bekijken voor vijf categorieën: website, sociale kanalen, online video, SEO (zoekmachine optimalisatie) en apps. De scores per categorie tellen uiteindelijk op tot een totale Digital Dominance score. Hierbij is het vervolgens mogelijk om verschillende industrieën en bedrijven met elkaar te vergelijken.

Goto press publication

Read more

Comments Comments Off on Welke merken maken kans op een Digital Dominance Award? – CONNEXIEB2B.NL
Tags

5 sep

Digital Innovation Summit 2016 – CONSULTANCY.NL

Written by Martin Hermsen

For the third consecutive year, Dicitas Consulting and the Dicitas Digital Transformation Network will organize the Digital Innovation Summit. This year we will organize the summit on  Thursday, the 15th of September 2016. The Digital Innovation Summit is an annual event presenting the latest thought leadership in digital trends, innovation and transformation.

 

Goto press publication

Read more

Comments Comments Off on Digital Innovation Summit 2016 – CONSULTANCY.NL
Tags

1 jul

The Dicitas Partner Network

1

Copyright © 2016 Dicitas Consulting. All Rights Reserved. Dicitas Consulting, its logo, and Partners in
Transformation are trademarks of Dicitas Consulting.

Development Nicetoclick.com