Agenda.

From the comfort of your own office or home, you'll be able to watch and learn how Digital Innovation can be applied and accelerated to come out stronger from the crisis. The day will start with three presentations at the main stage followed with 3 breakout session with each 3 presentations. Not registered for The Digital Innovation Summit and interested in signing up? 

Main Stage

14:00 - 14:10

Welcome

 

By Robert-Jan van Vliet, Managing Partner NL at Sia Partners

PLENARY SESSION

- 10 min

14:10 - 14:30

PLENARY SESSION

- 20 min

14:30 - 15:00

PLENARY SESSION

- 30 min

Breakout Room 1

Alibaba Group logo 2.png

BUSINESS TRANSFORMATION

- 30 min

15:00 - 15:30

15:30 - 15:40

15:40 - 16:10

ACM.png

BUSINESS TRANSFORMATION

- 30 min

16:10 - 16:20

16:20 - 16:50

BUSINESS TRANSFORMATION

- 30 min

Breakout Room 2

15:00 - 15:30

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

- 30 min

15:30 - 15:40

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

- 30 min

15:40 - 16:10

16:10 - 16:20

16:20 - 16:50

picnic.png

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

- 30 min

Virtual Booth

16:50 - 17:20

Virtual Tour

By Sia Partners Virtual Booth

EXHIBITORS

- 30 min

16:50 - 17:20

Virtual Tour

By Thunderhead Virtual Booth

20181201174028_Thunderhead_Logo.png

EXHIBITORS

- 30 min

Main Stage

17:20 - 17:30

Wrap Up and Closure

Martin Hermsen, Partner at Sia Partners of the Marketing and Customer Experience BU

PLENARY SESSION

- 10 min

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram